Siirry
peliin

Opetuspeli, jossa et pärjää yksin.

Saarella on selainpeli joka on suunniteltu parantamaan oppilaiden yhteistyötä. Pelaat peliä luokkasi tai jonkin muun ryhmän kanssa. Parhaat tulokset voi saavuttaa vain pelaamalla yhteen hiileen.

Pelissä luokka päätyy haaksirikkoisiksi tuntemattomalle saarelle ja joutuu opettelemaan yhteistyötaitoja selvitäkseen. Tämä sivu sisältää hyödyllistä tietoa joka auttaa sinua saamaan kaiken irti pelistä luokassasi.

Miksi?

Yhteistyö on vaikeaa, opetuspeli auttaa

Huomaatko, että luokkasi tarvitsee treeniä yhteistyötaitojensa kanssa? Vai haluatko palkita luokkasi rentouttavalla tuokiolla joka myös kehittää luokkahenkeä? Siinä tapauksessa luokkasi tulee pelata Saarella-peliä!

Miten?

Opetuspelin pelaaminen on helppoa

Peliä pelataan tietokoneella joka omaa Internet-yhteyden. Jotta pääset pelaamaan, asennusta tai oppilaan rekisteröitymistä ei tarvita. Yksi peli kestää kesimäärin 25 minuuttia ja jälkeenpäin ryhmä saa palautetta peliltä sen suhteen, kuinka hyvin he pärjäsivät.

Voit ladata pelin ohjekirjan allaolevasta linkistä. Tämän manuaalin voi tulostaa ja sisältää kaikki pelin pelattavuuteen liittyvät asiat ja elementit.

Lataa Ohjekirja (PDF)

Kuka?

Pelin tarjoaa TeacherGaming

Opettajista ja kouluttajista koostuva TeacherGaming tuntee kollegoidensa jokapäiväiset haasteet läpikotaisin. Opetusanalytiikkamme ja muut työkalumme ovat suunniteltu auttamaan sinua opetustyössäsi ja ovat vaivattomia käyttää.